Két játékosunk ölt nemzeti mezt

0
1658
Szőcs László ismét behívót kapott. Fotó: Pál Árpád.

Fontos találkozók előtt áll a román nemzeti együttes: két összecsapáson vívhatja ki a szereplést az Eb-re. Kijelölték a keretet, két FK-játékos kapott meghívót.

Ettől a héttől Déván készül a román teremlabdarúgó-válogatott a jövő évi szlovéniai Európa-bajnokság pótselejtezőre. A Robert Lupu által felkészített együttes a grúzok ellen vívhatja ki a részvételt a kontinenstornára. Az első párharcot szeptember 12-én rendezik, a visszavágót pedig Tbilisziben szeptember 26-án.

A szövetségi kapitány 15 fős keretet alakított ki, az együttesben ott van két FK Székelyudvarhely-játékos. Az edző-játékos ezúttal is a szokásos két teremlabdarúgónknak küldött behívót: Andrei Grigorașnak és Szőcs Lászlónak.

Az FK kihasználja a bajnoki szünetet, vasárnap 19 órától barátságos találkozót játszik a Csíkszeredai Imperial Wet gárdájával.

A román válogatott keret az Eb-selejtezőre:

Kapusok: Vlad Iancu (Temesvári Informatica), Petrișor Toniță (Dévai Autobergamo), Andrei Grigoraș (FK Székelyudvarhely).

Mezőnyjátékosok: Robert Lupu, Sávio Valadares, Felipe Oliveira (mindhárman Informatica), Szőcs László (FK Székelyudvarhely), Mimi Stoica, Csoma Alpár, Adrian Pânzaru, Florin Ignat, Robert Matei, Cristi Matei, Paulo Ferreira (mind Autobergamo), Emil Andrei Răducu (Luxol St Andrews, Málta).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..