Két új támogató csatlakozott

0
1387
Fotó: Pál Árpád.

Bővült a támogatók száma, a téli szünetben két céggel sikerült megegyeznie a klubvezetésnek. Fontos, hogy biztos alapokon álljunk.

Örömhírt közölhetünk, a bajnokság tavaszi rajtja előtt sikerült újabb két támogatót bevonni az FK Székelyudvarhely szponzori körébe. Ezzel a megállapodásokkal 34-re nőtt az FK bajnoki részvételét támogató vállalkozások listája.

Az ilyen szintű támogatói összefogás egyedinek számít a román teremlabdarúgó 1. Ligában. A bajnokságban résztvevő gárdák szinte kizárólag a városi önkormányzatoktól és a megyei tanácsoktól kapott pénzösszegből finanszírozzák tevékenységüket.

Két ismert cégről van szó: az ország egyik legjelentősebb ásványvíz palackozó üzeme, a csíkszentkirályi Hargita Gyöngye, valamint a gyergyószentmiklósi Benedek húsfeldolgozó. Az egyezségek egyelőre a folyó idény végéig érvényesek, bízunk abban hogy lesz folytatás.

Büszkék vagyunk, hogy évről-évre a támogatóink névsora nem csappan, hanem bővül. Remélhetően a bizalmat a jó eredményekkel tudjuk meghálálni.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..