Két vállra fektettük a bajnokot

0
2107
Fotó: Sinka-Király Levente.

Csak az elején tudta tartani a lépést a fiatal ellenlábas. Szép, sok helyzetet hozó játékkal szolgáltuk ki a telt házas nézőközönséget. Na, meg persze győzelemmel.

Hétfőn délután megtelt lelátók előtt fogadta az FK Székelyudvarhely a városi sportcsarnokban a Marosvásárhelyi City`us-t. A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó hazai párharcán – összességében a huszonegyedik játéknapon a bajnoki címvédő volt az ellenlábas.

A több alapemberét nélkülöző vendégek kerete jobbára fiatal játékosokból állt. Nem ijedtek meg, sőt, ők szerezték az első találatot, a 8. percig tudták is tartani az egyenlő állást. Ezt követően beindult a henger, a fiúk egymás után lőtték a gólokat, elhúztunk. A szünetben már hárommal vezettük (5–2).

A második felvonásban is az FK akarata érvényesült, mi irányítottuk a találkozót. Sokáig kellett várnunk, hogy ebben a játékrészben is találat szülessen. A végjátékban három minutum alatt négyet jegyeztünk, az utolsót a csapatkapitány kapusunk, Klein László.

Magabiztosan szereztük meg a három pontot, az eredmények és az utolsó forduló függvényében végezhetünk a tabella harmadik vagy negyedik helyén.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 21. forduló:

FK Székelyudvarhely–Marosvásárhelyi City’us 9–2 (5–2)
Gól: Mánya Szabolcs (4., 11., 35.), Szőcs László (6., 36.), Szőcs Lóránd (8.), Szécsi Barna (19.), Biró Attila (35.), Klein László (38.), illetve Togan Răzvan (1.), Csala Zsolt (5.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..