Kétszer tizenegyet vágtak

0
1888
Fotó: Pál Árpád.

Megnyerték legutóbbi két hazai találkozójukat, ezzel már biztosan csoportelsőként zárnak. Ami egyben azt jelenti, hogy ismét ott lesznek a döntő tornán.
A végéhez közeledik az U19-es bajnokság csoportköre. Az FK Székelyudvarhely a Román Kupa nyolcas döntőjét követően két találkozót játszott a városi sportcsarnokban. A Szőcs Lóránd által irányított együttes remekül vette az akadályokat, megszerezte a maximális pontszámot ezeken.

Előbb az elmúlt hétvégén a tabella második helyezettje, a Kolozsvári Clujana volt az ellenlábas. A 10. játéknaphoz tartozó párharcot a fiúk magbiztosan húzták be, a félidőben 6–0-ra vezettek, aztán 11–2 lett a lefújáskor.

Hétfőn délután egy újabb hazai meccs következett, a Segesvári ProTineretet fogadta az FK. Ez a találkozó is legalább annyira sima volt, mint az előző. Itt is 6–0 állt az eredményjelzőn a szünetben, míg a legvégén 11–1.

Ezzel a két sikerrel az FK Székelyudvarhely az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül biztosan a 4-es csoport első helyén végez. Ez pedig azt jelenti, hogy ott lesz az országos döntő legjobb nyolc csapat között.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..