Kettőre hattal válaszoltunk

0
1915
Az idény első csapatképe.

A fizikai terhelést követően az első tesztmeccsét játszotta együttesünk. Jobban kezdett az ellenlábas, aztán belelendültek a fiúk, meglett a győzelem.

Szombaton délelőtt a másodosztályban induló Marosvásárhelyi VSK (a City`us utódja) otthonában lépett pályára az FK Székelyudvarhely. A soron következő idényre készülő gárdánknak ez volt az első barátságos párharca.

A Grigoraș – Szécsi, Mánya, Miklós, Csoma összeállítással indítottuk a találkozót, a meccs során az összes játékosunk megkapta a lehetőséget: Kedei, Szőcs, Csala, Bálint, Gálfi, Jakab. A hazaiak az elején kétszer is betaláltak. Erre a szünetig öttel válaszoltunk, a második játékrész elején 6–2-re módosítottuk az állást. A folytatásban érződött a fásultság a teremlabdarúgókon, az ellenlábas szorossá tette az eredményt, a győzelemet mi szereztük meg.

„A fizikai felkészülés után vagyunk, ez volt az első tesztmeccsünk. Új a keret, keressük a sorokat. Valószínű, hogy a játékszisztémánk is változik az eddig megszokottól, ezúttal az ellentámadásokra nem tudunk annyira alapozni. Összességében elérte a célját a találkozó, az látszik, hogy még sok a munka a csapattal. Nyerni mindig jó, talán sok a hat kapott gól” – összegzett az edző, Jakab Zoltán.

A fiúk itthon folytatják az edzéseket, a következő héten újabb két összecsapáson lépnek pályára, mindkétszer magyar élvonalbeli gárda ellen. Augusztus 15-én, szerdán a Sepsi Arénában a Veszprém, augusztus 18-án, szombaton 19 órától a városi sportcsarnokban a Budapesti Műszaki Egyetem lesz az ellenlábas.

Barátságos találkozó:

Marosvásárhelyi VSK–FK Székelyudvarhely 6–7 (2–5)
Gólszerzőink: Mánya Szabolcs, Kedei Barna, Miklós Tamás 2-2, Csoma Alpár.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..