Kettős sikerrel mentek tovább az ifik

0
1191
Fotó: Barabás Ákos.

Nem kezdődött jól a kupamérkőzés az ifjúsági együttesünknek. A szünetet követően megváltozott minden, simán behúzták a diadalt.

Szerda délután a Kolozsvári Clujana otthonában vendégszerepelt az FK Székelyudvarhely az U19-es Román Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Mánya Szabolcs által irányított fiatalok kellő előnyt hoztak össze az első meccsen, hazai környezetben ugyanis 10–3-ra nyertek.

Az összecsapáson rögtön az elején a hazaiak találtak be. Az FK gyorsan egyenlített, innen ezdve kiegyenlített volt a játék, a pihenő előtt sikerült átvenni az előnyt, 4–6 állt az eredményjelzőn.

A második felvonásban már sokkal pontosabban, jobban játszott a csapatunk, egymás után jegyeztük a találatokat. Szép megoldásokkal – akárcsak az odavágón – simán hoztuk a meccset, így kettős győzelemmel biztosítottuk a helyünket a döntő tornára.

Az FK Székelyudvarhely U19-es gárdája a hétvégén a Hargita megyei bajnokság hatos döntőjén vesz részt.

U19-es Román Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:

Kolozsvári Clujana–FK Székelyudvarhely 6–16 (4–6)
Gólszerzőink: Orbán Csaba 3, Balázsi Attila, Schram Péter, Csergő Szilárd, Kerestély József, Orbán Róbert 2-2, Lukács Barna, Gagyi Ervin, Balázs Norbert.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..