Kezdjük a bérletek árusítását

0
1342

Nem változik az alapszakaszra szóló jegyek ára, míg a bérleteket egy kis mértékben emeltük. Marad a támogatói kártya is. Mától beszerezhető.

Az FK Székelyudvarhely vezetőségének döntése értelmében nem változik a jegyár a soron következő szezonra. Vagyis, 6 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 9 lejbe kerülnek a belépők a 2017/18-es idény alapszakasz meccseire. A rájátszásban 9, illetve 12 lejt kell fizetni a belépőért.

Idén is lehetőség lesz a bérletvásárlásra. Kétféle típust kínál az FK, az egyik a szurkolói kategória, ezek ára 80 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 120 lej.

A másik a támogatói bérlet, melynek ára 300 lej. Ez – mint a neve is mutatja –, a belépés és az ülőhely meghatározása mellett tartalmaz még pénzbeli támogatást az együttesnek.

Minden bérlet személyesített lesz, érvényesek az összes hazai rendezésű találkozóra (alapszakasz, rájátszás, kupameccs).

A bérleteket két helyszínen lehet megvásárolni: a Microtrend kft-nél (Győzelem utca 20. szám), illetve a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5. szám).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..