Kezdjük a kisdöntőt, pályázunk az ifi döntőre

0
958
Fotó: Pál Árpád.

Elutaztak a fiúk a bronzmérkőzés első felvonására. Teljes az U19-es nyolcas döntő mezőnye, ezen a héten lehet benyújtani a szervezési szándékot.

Kedden 18 órától idegenben játszik az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga kisdöntőjében. A Temesvári Informaticával szembeni párharc oda-visszavágóval, kupaszabályokkal dől el. A győztes nyakába akasszák az idei kiírás bronzérmeit.

Két alapjátékosunk is hiányozhat az odavágón – sőt, egy biztosan, Szécsi Barna piros lapos kiállítása miatt ki kell hagynia az összecsapást. Szőcs László megsérült a dévai találkozón, az elmúlt napokban nem edzett, kérdéses, hogy tudja-e vállalni a játékot.

Az U19-es csapatunk javában készül az ifi nyolcas döntőre. A Szőcs Lóránd által felkészített gárda csoportelsőként kivívta a szereplési jogot a fináléban. Ezen a hétvégén rendezték a pótselejtezőket, így a további együttesek kiléte is ismertté vállt.

Ugyancsak csoportelső lett az Inter Vaslui, a Viitorul Buzău, a Kézdivásárhelyi KSE és a Temesvári Informatica. Legjobb másodikként a Dunărea Călărași zárt, míg a selejtezők nyertesei a Sănătatea Darabani és a Kolozsvári Clujana.

Ezen nyolc klub küzdhet a továbbiakban a bajnoki címért. A szakszövetség május 17-ig várja a pályázatok letételét a házigazda szerepkörre. A nyolcas döntő tervezett időpontja május 28-június 1.

Az FK Székelyudvarhely leteszi a szükséges iratcsomót az U19-es országos döntő torna megrendezésére.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..