Kezdjük az új évadot

0
702
Fotó: Barabás Ákos.

Hazai találkozóval indítjuk a soron következő bajnokságot. Zárult a felkészülési időszak, vasárnap este saját közönségünk előtt szerezhetjük meg az első pontokat.

Szerdán délután az utolsó edzőmeccset játszotta az FK Székelyudvarhely a 2018/19-es bajnoki évad előtt. A fiúk a másodosztályos Gyergyószentmiklósi Intert látták vendégül a városi sportcsarnokba. Az összecsapáson három sort alakított ki az edzőnk – mindenki azonos játékidőt töltött a pályán. Végül 6–1-es félidőt követően 14–1 lett a végeredmény.

Az új pontvadászat hétvégén indul, ezúttal tíz csapat alkotja az 1. Ligát. Az alapszakaszban a felek oda-visszavágó rendszerben játszanak, ezt követően az első hat helyezett a rájátszásban folytatja. A play-offban – akárcsak tavaly – két hármas csoportot alakítanak ki, következik újból egy oda-visszavágó. Ezek után az első helyezettek a döntőt, a másodikok a kisdöntőt játsszák.

Az FK Székelyudvarhely célkitűzése a bajnokság előtt a rájátszásba való bejutás. Az együttes első mérkőzése hazai környezetben lesz, a CSM Iași gárdáját fogadják. A szakszövetség kijelölte a párharc időpontját. Ez alapján az összecsapást szeptember 9-én, vasárnap 20 órától rendezzük.

A mérkőzés előtt meg lehet vásárolni az éves bérletet.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..