Kijelölték a második felvonás időpontját

0
1794
Fotó: Sinka-Király Levente.

Megvan, mikor lépünk pályára az elődöntő második mérkőzésén. A hazai vereséget követően mindkét idegenbeli találkozót nyernünk kell, hogy ott legyünk a fináléban.

A teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásának elődöntőjében az első találkozót hétfőn délután játszotta az FK Székelyudvarhely. Hazai környezetben 4–1-es vereséget szenvedtünk a Dévai Autobergamóval szemben, így az egyik fél két győzeleméig tartó párharcában az ellenlábasunk szerzett vezetést.

Ráadásul a pályaelőny a Hunyad megyeiéknél van, ami azt jelenti, hogy a soron következő két meccset idegenben játssza a Jakab Zoltán által irányított gárda. Azért, hogy valóban két találkozóról beszélhessünk az elődöntő második felvonását nekünk kell megnyernünk.

A szakszövetség kijelölte a soron következő összecsapás időpontját, ez alapján az elődöntőt második találkozóját május 7-én, vasárnap 18 órától rendezik Déván.

A tervek szerint nem közvetíti a Futsal Romania Youtube-csatorna ezt a mérkőzést.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..