Kivívták a döntőn való szereplést az ifik

0
1256
Idén ott lesz az ificsapat az országos döntőben.

A zárónapon mindenképp kellett a győzelem, hogy meglegyen a döntő. A fiúk nagyot harcoltak, egyetlen góllal diadalmaskodtak. A Final 8 a jutalmuk.

Keddtől csütörtökig a városi sportcsarnok adott otthont az U19-es bajnokság egyik elődöntő tornájának. Az FK Székelyudvarhely a csoportkört megnyerte, ebben a szakaszban azt célozta meg, hogy az első két hely valamelyikén végezzen, ami a nyolcas finálén való részvételt jelentette.

Nem indult túl jól a hazai rendezésű torna a Szőcs László és Biró Attila által irányított gárdának, a KSE Kézdivásárhely sokkal jobban játszott, gyorsan megszerezte az előnyt, végül pedig bezsebelte a győzelmet. Mivel a második fordulóban a KSE behúzta a Fălticeni elleni mérkőzést is, az FK-nak diadalmaskodnia kellett a zárónapon.

A csütörtök délelőtti találkozót jól kezdték a fiúk, 4–1-es előnyt hoztak össze a Fălticeni-el szemben. A pihenőt követően gyors két góllal válaszolt a vendégcsapat, egyenlíteni viszont nem tudott –a lehetősége a végjátékban is megvolt. Egy találattal nyert a Székelyudvarhely, így ott lesz a Final 8-ban.

Az országos döntőt a tervek szerint május 26-29-én rendezik, egyelőre nincs helyszín.

U 19-es bajnokság, elődöntő torna, 4-es csoport:

FK Székelyudvarhely–Kézdivásárhelyi KSE 4–8 (1–4)
Gól: Somodi Tamás 3, Csergő Szilárd.
Kézdivásárhelyi KSE–Nicu Gane Fălticeni 7–5 (4–2)
FK Székelyudvarhely–Nicu Gane Fălticeni 6–5 (4–1)
Gól: Csergő Szilárd, Gálfi Artúr, Gagyi Ervin 2-2.

A végeredmény: 1. Kézdivásárhely 6 pont, 2. Székelyudvarhely 3, 4. Fălticeni 0.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..