Könnyen ment a pontgyűjtés

0
1625
Rendre bevettük az ellenfél kapuját. Fotó: Pál Árpád.

Érvényesítette a papírformát csapatunk a tabella utolsó előtti helyezettével szemben. Az ifjúsági játékosok is perceket töltöttek a pályán. Sőt, egyikük gólt is szerzett.

Mindenki gólzáporos győzelmet várt el az FK Székelyudvarhelytől a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 17. játéknapján. Vasárnap délután a városi sportcsarnokba ugyanis a rangsor hátsó felében tartózkodó Kolozsvári Clujana látogatott.

A kötelező ezúttal nem ment annyira nehezen, a fiúk komolyan vették a feladatot, már az elejét megnyomták, gólokat jegyeztek. Irányították a játékot, ennek megfelelően pedig sorozatosan be is találtak – a visszatérő Mihály Zoltán háromszor alkalommal.

Az 5–1-es első félidőt követően edzőnk, Jakab Zoltán a második felvonásban a fiatal sportolóknak is megadta a lehetőséget, ők éltek is vele, hiszen Tifán Tamás be is talált. A végjátékban pedig a vészkapusos taktikát is gyakorolni tudtuk.

Biztosan bezsebeltük a három pontot, a folytatásban a Román Kupában harcolhatjuk ki a legjobb nyolc közé jutást: jövő hétvégén a Csíkszeredai Imperial Wet otthonában.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 17. forduló:

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 9–3 (5–1)

Gól: Mánya Szabolcs (2.), Mihály Zoltán (7., 28., 29.), Miklós Tamás (8.), Kedei Barna (9.), Szőcs László (17.), Tifán Tamás (33.), Szécsi Barna (40.), illetve Incze (13.), Acatrinei (26.), Marginean (35.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..