Könnyen ment, ott vagyunk a négyesdöntőben

0
1780
Fotó: Pál. Árpád/archív.

Nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a negyeddöntőt. Már az első pillanatoktól megragadtuk a kezdeményezést, egymás után lőttük a gólokat. A legnagyobb arányú diadalt jegyeztük ebben a szezonban.

A teremlabdarúgó Román Kupa negyeddöntőjének mérkőzésén vasárnap késő délután idegenben lépett pályára az FK Székelyudvarhely. Az ellenlábas a másodosztályban szereplő Segesvári Pro Tineret volt.

Papíron mi voltunk a párharc favoritjai, ezt pedig a pályán is megmutattuk. Edzőnk, Jakab Zoltán mind a tizennégy benevezett játékosnak megadta a lehetőséget, éltek is vele. Egymás után lőttük a találatokat. A félidőben 5–0-ra vezettünk.

A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, majdnem két percenként jegyeztük az újabb gólokat. A végén nagyarányú diadalt arattunk.

Ezzel ott vagyunk a kupakiírás legjobb négy gárdája között.

Román Kupa, negyeddöntő:

Segesvári Pro Tineret–FK Székelyudvarhely 1–14 (0–5)
Gól: Mánya Szabolcs (1., 27.), Szőcs László (3., 5., 40.), Tifán Tamás (12.), Bíró Attila (18. 21.), Mihály Zoltán (24., 37.), Szécsi Barna (29.), Hadnagy István (31., 38.), Kedei Barna (35.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..