Közzétették a rájátszás menetét

0
1808
Fotó: Sinka-Király Levente.

Lejárt az alapszakasz, egy újabb bajnokság veszi kezdetét. A rájátszás nyitófordulójában nem játszik csapatunk.

A negyedik helyen zárta a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszát az FK Székelyudvarhely, ez azt jelenti, hogy a rájátszásba egy pontot visz. Az oda-visszavágók során az első hat helyezettet a tabellán elfoglalt pozíciójuk alapján két csoportba sorolták.

Az egyikbe az első, a harmadik és a hatodik, a másikba a többiek kerültek, három, egy és nulla pontot visznek tovább a rájátszásba. Itt következik egy újabb oda-visszavágó, majd a csoportelsők a döntőben, a másodikok pedig a kisdöntőben mérkőznek meg.

Az FK Székelyudvarhely a 2-es csoportba került, egy ponttal kezdi a play-offot. Ellenfelei a tavalyi ezüstérmes, a Galaci United, valamint a Dunărea Călărași lesznek – előbb három, utóbbi nulla pontot szállított a rájátszásra. Az 1-es csoportban a címvédő, a Dévai Autobergamo, a Temesvári Informatica és a CSM Poli Iași található.

A bajnokság második felvonása ezen a hétvégén indul, az FK Székelyudvarhely a sorsolás alapján nem játszik a nyitófordulóban, legközelebb április 22-én fogadja a Dunărea Călărașit. A rájátszás a tervek szerint május 6-án zárul, ezután következik a finálé és a bronzmeccs.

A rájátszás menetrendje

április 14-én:
Dunărea Călărași–Galaci United

április 22-én:
FK Székelyudvarhely–Dunărea Călărași

április 25-én:
Galaci United–FK Székelyudvarhely

április 29-én:
Galaci United–Dunărea Călărași

május 2-án:
Dunărea Călărași–FK Székelyudvarhely

május 6-án:
FK Székelyudvarhely–Galaci United

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..