Lecsúsztunk a dobogóról

0
1091
A címvédő vitte el a bronzot. Fotó: Barabás Ákos.

Már az elején eldöntötte a találkozó kilétét a címvédő, gyorsan megszerezték az előnyt, amit tartottak. Idén is negyedikként zártunk a rangsorban.

Csütörtökön délután az idény utolsó mérkőzésén lépett pályára az FK Székelyudvarhely, a teremlabdarúgó 1. Liga kisdöntőjében a Dévai Autobergamót láttuk vendégül. A Grigoraș – Máté, Szécsi, Mánya, Szécsi kezdővel indítottuk a találkozót, ezt a sort váltotta a Csala, Kedei, Kanyó, Hadnagy négyes, páyára lépett még Tătar – Boda és Gálfi.

Nem kezdődött jól a mérkőzés az FK számára, egy kezezés miatt büntetőt ítéltek az ellenfélnek, amit a 2. percben Cristian Matei értékesített. Ugyanő növelte az előnyt egy minutumra rá. Sőt, a 4. percben már 0–3 állt az eredményjelzőn, a Hunyad megyeiek egy rossz átadást értékesítettek.

Nagyon körülményesen jutottunk el a kapuig, igazi nagy gólszerzési lehetőséget nem is tudtunk összehozni. Az Autobergamo az első félidő derekán a negyedik találatukat is megszerezték. A 13. percben kigyűlt a vendégek csapathibája, valamint érkezett az első FK-kapufa is.

Hadnagy István szépített, egy kipattanót vágott a bal felsőbe estéből. A pihenőre visszaált a négygólos különbség (1–5).

A második felvonás gyors gólváltással indult, a hazaiakét Szécsi Barna szerezte Szőcs László passzát értékesítette. Sokkal frissebb, pontosabb volt az ellenlábas. Annak ellenére, hogy mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat, nem tudtunk faragni a hátrányból.

Akárcsak tavaly, idén is a negyedik helyen zárta a szezont az FK Székelyudvarhely.

Teremlabdarúgó 1. Liga, kisdöntő:

FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo 3–11 (1–5)
Gól: Hadnagy István (16.), Szécsi Barna (22.), Gálfi Artúr (36.), illetve Cristian Matei (2., 3., 20.), Cristian Obada (4., 31.), Perreira da Silva (10.), Sergiu Tacot (23.), Ferreira da Costa (36.), Andre Save (37., 38.), Mihnea Toader (39.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..