Lemaradtak a döntőről az ifik

0
1920
Fotó: Barabás Ákos.

Kétgólos előnnyel indítottuk a visszavágót. Ráadásul hazai környezetben vívhattuk ki a továbbjutást. A megyeszékhelyiek ledolgozták a hátrányt, ők lesznek ott a döntő tornán.

Kedden délután a városi sportcsarnokban lépett pályára az FK Székelyudvarhely U19-es együttese a Román Kupa harmadik körének visszavágóján. Az ellenfél a Csíkszeredai Imperial Wet volt, a két gárda egy héttel ezelőtt már megmérkőzött, akkor a Szőcs László és Biró Attila által vezetett csapat 8–6-ra nyert.

Ennek tudatában esélyesebb volt az FK a továbbjutásra. A csíkszeredaiak kezdtek jobban, a vezetést ők szerezték meg, Gálfi Artúr gyorsan kiegyenlített, a pihenőre 2–1-es Imperial Wet előnnyel mehettek a felek.

A második játékrészben sokkal pontosabb volt a vendégscsapat, a 30. percben ledolgozta a kétgólos hátrányát, amire még két találatot rátett. Hiába támadott az Udvarhely, mindent egy lapra feltéve ostromolta az ellenlábas kapuját, csak a legvégén sikerült a gólszerzés.

Az U19-es Román Kupa hatos döntőjébe a Csíkszereda jutott.

U19-es Román Kupa, visszavágó:

FK Székelyudvarhely–Csíkszeredai Imperial Wet 2–5 (1–2), összesítésben 10–11
Gólszerző: Gálfi Artúr 2.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..