Megdolgozott döntetlen

0
2210
Jól védekeztek a fiúk. Fotó: Barabás Ákos.

A tavalyi ezüstérmessel szemben nagyot harcoltunk, sokáig vezettünk, a végén be kellett érnünk a pontosztozkodással. Kellett a nagy szív, a jó kapusteljesítmény. Elveszítettük egyik alapemberünket.
Pénteken délután majdnem telt ház előtt csapott össze a két gárda a városi sportcsarnokban. A teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik játéknapjának rangadóján az FK Székelyudvarhely a Temesvári Informaticát látta vendégül.

Kiegyensúlyozott volt az első negyedóra, ezt egy piros lap törte meg. Mánya Szabolcs előtt villant ez, a játékvezetők szerint megkönyökölte ellenfelét. A kiállításért járó két perces büntetést nem úsztuk meg gól nélkül. A pihenőig még Szőcs László talált be, ezzel 1–1-es állással mehettek a felek az öltözőbe.

A második felvonás sokkal érdekesebb, több helyzetet hozó volt. Felrobbant a csarnok, amikor Bíró Attila az üres kapuba pöccintette Szőcs László átadást. A 2–1-es előny tudatában jobbára a védekezésre rendezkedtünk be, a kapuban pedig Andrei Grigoras parádézott. A védelemnek, és a hálóőrünknek is köszönhető, hogy nagyon sokáig nem kaptunk gólt.

Az idő fogyott, viszont a vendégek nagyon rohamoztak, ráadásul a csapathibánk is nagyon gyorsan kigyűlt. Sikerült elérnünk azt, hogy nem rúghattak kisbüntetőt. Az egyenlítés a 36. minutumban érkezett. A folytatásban a temesváriak akár a győztes találatot is megszerezhették volna.

Összességében elfogadható a döntetlen végeredmény, a fiúk nagyot küzdöttek. Keserű szájíz, hogy Mányát a soron következő találkozó(k)ra elveszítettük. Pedig épp a címvédő Marosvásárhelyi City`us-szal jön a következő mérkőzés.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló:

FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica 2–2 (1–1)
Gól: Szőcs László (17.), Bíró Attila (22.), illetve Robert Lupu (15.), Felipe Oliveira (36.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..