Megdolgoztatta a kapusokat

0
1237
Balázs Zoltán visszatért a városi sportcsarnokba - ezúttal edzőként. Fotó: Pál Árpád.

Az udvarhelyi együttessel aranyérmet nyert, visszatért a siker helyszínére. A hálóőröknek tartott edzést a volt kapus.

A csütörtöki edzésen az FK Székelyudvarhely kapusai volt a főszereplők. A városi sportcsarnokba visszatért Balázs Zoltán. A volt kapus az utolsó udvarhelyi futsalarany egyik tulajdonosa, az akkori SK Székelyudvarhely színeiben megnyerte a bajnoki címet.

Azt követően Balázs még hat évet a Győri ETO-ban védett, most pedig a tréneri szerepkört gyakorolja, a Győri Labdarúgó Akadémia kapusedzője. Mivel épp családjával itt tartózkodott, így elfogadta az FK felkérését, másfél órás foglalkozást tartott a két halóőrünknek, Andrei Grigorasnak és Gáspár Sándornak.

„Szép emlékek kötnek az udvarhelyi sportcsarnokhoz, még most is libabőrös leszek, amikor belépek. Nagy meccseket játszottunk itt, nagy győzelmeket arattunk, na meg nem elhanyagolható szempont, hogy megnyertük a bajnoki címet” – mondta az edzést követően Balázs Zoltán.

Hozzátette, figyelemmel követi most is az udvarhelyi teremlabdarúgó együttes eredményeit, örül, hogy a gárda most is ott van az ország meghatározó klubjai között, az elkövetkező szezonban pedig a bajnoki címet tűzték ki célul.

A kapusedző megígérte, lehetőségeihez mérten segíti az FK Székelyudvarhely halóőreinek munkáját a jövőben is.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..