Megnyertük a székely–magyar csatát

0
904
Nagyon sok támadást vezettünk. Fotó: Sinka-Király Levente,

Az új évet barátságos találkozóval indítottuk, a magyar ligaválogatottat láttuk vendégül a városi sportcsarnokban. Irányított a párharcot, behúztuk a győzelemmel.

Ezen hét közepén kezdte el a felkészülést a tavaszi idényre az FK Székelyudvarhely. A teremlabdarúgó 1. Liga rajtjáig két hét van, az első barátságos találkozót a székely–magyar párharccal indították a fiúk.

Magyarország ligaválogatottja látogatott a városi sportcsarnokba – mely gárda négy, a magyar másodosztályban szereplő klubra alapult. A vendégek egy nappal korábban a Csíkszeredai Imperial Wet-el mérkőztek meg, a csatát a megyeszékhelyiek 9–6-ra nyertek.

A Jakab Zoltán által irányított együttes remekül kezdett, irányította a játékot, a találatok is egymás után születtek. Az ellenlábas megpróbált mindent, megszerezte a szépítő gólt, de sokkal gyorsabb, pontosabb játékot mutattunk be, így fokozatosan növeltük előnyünket.

A 4–1-es első játékrészt követően a szünet után főképp a fiatalok kaptak játékjogot, a győzelem így sem fogott veszélyben. Végül 7–2-re nyertünk, így győzelemmel indítottuk a 2017-es naptári évet.

Barátságos mérkőzés:

FK Székelyudvarhely–Magyarország ligaválogatott 7–2 (4–1)
Gól: Mánya Szabolcs (3., 20.), Szőcs Loránd (9.), Szőcs László (17.), Balogh (23., öngól), Szécsi Barna (29.), Bíró Attila (30.), illetve Szentes-Bíró (10.), Bula (36.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..