Megvan a kupaellenfelünk

0
567
Fotó: Pál Árpád.

Kaphattunk volna sokkal könnyebb ellenlábast, igaz, elkerültük az egyik legerősebb csapatot a sorsolásnál. A Román Kupával indul a tavaszi idény.

Az első kört letudták a Román Kupa idei kiírásából a másodosztályban szereplő együttesek, az FK Székelyudvarhely a másodikban, azaz a nyolcaddöntőben érdekelt. Szerdán délután kisorsolták ennek menetrendjét.

Ez alapján a Jakab Zoltán által felkészített gárdának a CSM Iași jutott ellenfélként, a találkozót idegenben játssza az FK. A továbbjutó sorsa egyetlen meccsen dől el, ezt a tervek szerint az alapszakasz tavaszi idényének folytatása előtti hétvégéjén, azaz február 19-21-én rendezik.

A harmadik kör, a negyeddöntő párosításait is elkészítették, amennyiben együttesünk sikerrel veszi az akadályt, úgy a Gyergyószentmiklósi Inter–Marosvásárhelyi City`us összecsapás győztese ellen vívhatja ki a szereplési jogot a Final Fourba.

Román Kupa, nyolcaddöntő:

CSM Iași–FK Székelyudvarhely (1)
West Déva–Temesvári Informatica (2)
Bucovina Vicov–Galaci United (3)
Coltea Brassó–Dévai Autobergamo (4)
Fortius Buzau–Resicabányai Muncitorul (5)
Gyergyószentmiklósi Inter–Marosvásárhelyi City`us (6)
Dunarea Calarasi–Csíkszeredai Imperial Wet
Kolozsvári Clujana–Sepsi Futsal

negyeddöntő:

6-os párharc győztese–1-es párharc győztese
4–8 győztesei
5–2 győztesei
7–3 győztesei

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..