Megvan, mikor játsszuk a kupameccset

0
1167

A negyeddöntőben is idegen környezetben lépünk pályára – ez már a sorsolást követően kiderült. Közzétették, mikor rendezik a Román Kupa-meccset. A tét, hogy bekerüljünk a négyesdöntőbe.

Az FK Székelyudvarhely kedvező sorsolást kapott a Román Kupa negyeddöntőjében, hiszen Fortuna istennő a másodosztályos Segesvári Pro Tineretet adta ellenfélnek. A versenykiírás szerint a továbbjutó sorsa egyetlen mérkőzésen dől el, minden esetben a gyengébben rangsorolt klub a házigazda.

A Maros megyeiek a 2. Ligában a nyolcadik helyet foglalják el, tíz mérkőzésükből hármat nyertek, egy döntetlennel végződött, míg hatszor kikaptak. A Román Kupában már az első körben pályára léptek, 9–2-re múlták felül a Gyergyószentmiklósi Intert, aztán a másodikban 7–6-ra a Bucovina Vicovot.

A szakszövetség közzétette a negyeddöntő mérkőzéseinek időpontját. Ez alapján az FK február 19-én, vasárnap 18 óra 30 perctől játssza a találkozót a segesvári Radu Voina sportcsarnokban.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..