Megyei csata a kupában

0
1779
FK-Galac
A cél a Final Fourba jutás, ezért először a Csíkszeredát kell legyőznünk.

A sorsolást követően még nem volt ellenfelünk. Tegnap este dőlt el, hogy idegenben, a megyeszékhelyre utazunk a továbbjutás kivívásáért.

A bajnokság alapszakasza mellett elkezdődik a Román Kupa küzdelme is az FK Székelyudvarhely számára. Az első kört már megrendezték a másodosztályos, illetve pár, az élvonalban szereplő együttesek számára. A szakszövetség székhelyén tegnap délben sorsolták ki a nyolcaddöntők párosítását.

Ezt követően még nem derült ki, hogy ki lesz az FK ellenfele, hiszen egy találkozót szerda délután rendeztek az első körből. Csak azt tudtuk meg, hogy a Csíkszeredai Imperial Wet–Kézdivásárhelyi KSE győztese lesz az ellenlábas. Ez a párharc 5–2-es hazai győzelmet hozott, így megyei csata lesz a legjobb nyolc közé jutásért.

A versenykiírás szerint a nyolcaddöntőben egy mérkőzésen dől el a továbbjutó kiléte, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel végződik, kétszer öt percet hosszabbítás következik, ha ez alatt is marad az egál, akkor jönnek a büntetőrúgások.

A Román Kupa ezen szakaszát jövő hétvégén, február 4-5-én játsszák, az FK-nak utaznia kell, hiszen a gyengébben rangsorolt klub a házigazda. A megyeszékhelyiek vezetik a 2. Ligát, kilenc mérkőzésükből hetet megnyertek.

Teremlabdarúgó Román Kupa, nyolcaddöntő:

Dunărea Călărași–Temesvári Informatica
CSM Poli Iași–Resicabányai Muncitorul
Kolozsvári Clujana–Galaci United
Luceafărul Buzău–Dévai Autobergamo
Simándi Sólymok–Marosvásárhelyi City’us
Segesvári Pro Tineret–Bukovina Vîcov
Brassói Colțea–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal
Csíkszeredai Imperial Wet–Futsal Klub Székelyudvarhely.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..