Megyei párharccal hangoltunk

0
621
Fotó: Pál. Árpád/archív.

Pár játékosunkat mellőznünk kellett, hasznos felkészülési találkozót játszottunk a bajnokság szünetében. Nyertünk az újonccal szemben.

Vasárnap este hazai környezetben lépett pályára az FK Székelyudvarhely, barátságos találkozón az élvonalba frissen feljutott Csíkszeredai Imperial Wet gárdáját látta vendégül. A két együttes kihasználta, hogy ezen a hétvégén szünetel az 1. Liga a válogatott Eb-pótselejtezője miatt.

Voltak hiányzók, Andrei Grigoras és Szőcs László a nemzeti együttesnél tartózkodik, Kedei Barna egészségügyi okok miatt a lelátóról figyelte az eseményeket, míg Gáspár Sándor személyes okok miatt nem lehetett a városi sportcsarnokban.

Edzőnk, Jakab Zoltán mindenkinek játéklehetőséget adott, a fiúk pedig – főképp az első félidőben – éltek is vele, több helyzetet kialakítottak, 4–1-re vezettek a szünetben.

A második felvonásban kissé visszavettek, amit a megyeszékhelyiek gyorsan meg is ragadtak, szorossá tették a végjátékban a párharcot. A győzelmet azért megszereztük.

Hasznos felkészülési mérkőzés volt, egy hét múlva már pontokért szállunk harcba, a Temesvári Informatica lesz az ellenfelünk az alapszakaszban.

Barátságos meccs:

FK Székelyudvarhely–Csíkszeredai Imperial Wet 6–4 (4–1)
Gólszerzők: Biró Attila (2., 31.), Mánya Szabolcs (12., 15., 40.), Szécsi Barna (12.), illetve Kovács Ákos (2.), Tankó Levente (23.), Birtalan Barna (36.), Balog Zsolt (36.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..