Megzörgettük a hálójukat

0
445
Fotó: Pál Árpád/archív.

Uraltuk az összecsapást, sok helyzetet kidolgoztunk, gólokat szereztünk, ami még ennél is fontosabb kapott találat nélkül tudtuk le a meccset.

Szombaton este újabb felkészülési mérkőzést játszott a Futsal Klub Székelyudvarhely. A harmadik barátságos találkozó volt ez a fiúknak, az első, amelyet hazai környezetben rendeztünk. Az ellenfél a magyar élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság újonca, a Budapesti Műszaki Egyetem volt.

Az FK az eddig megszokott kezdőcsapattal indított: a Grigoraș – Csoma, Mánya, Miklós, Szécsi ötössel. A másik sorban a Csala, Szőcs, Kedei, Hadnagy kvartett kapott helyet, játszott még Jakab a párharc során. Az elejétől a végéig uraltuk a játékot, több ízben kialakítottunk lehetőséget, az első gólt a 8. percben szereztük, Hadnagy révén. A pihenőig még Miklós és Csala is betalált.

A második felvonásban is a mi akaratunk érvényesült, a találatok is jöttek. Simán nyertük a harmadik felkészülési mérkőzést. Mivel a bajnoki rajt egy héttel később lesz, így a klubvezetés próbál lekötni újabb tesztmeccseket.

Barátságos mérkőzés:

FK Székelyudvarhely–Budapesti Műszaki Egyetem 6–0 (3–0)
Gólszerzők: Hadnagy István (8., 22.), Miklós Tamás (12.), Csala Zsolt (16.), Kedei Barna (35., 37.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..