Mi kihagytuk, az ellenfél nem

0
1326
Fotó: Barabás Ákos.

Gyorsan egyenlítettünk, jól tartottuk magunkat. A második játékrészben megvoltak a lehetőségek a pontszerzésre. Ezekkel nem éltünk, az ellenlábas pedig büntetett.

Alig, hogy lejárt az első rájátszásbeli meccsünk, jött a második: a Futsal Klub Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga play-offjának második fordulójában szerdán délután a II-es csoportban a Dévai Autobergamo otthonában lépett pályára.

A Jakab Zoltán által irányított gárdának a három pont begyűjtése fontos lett volna, hogy még életben tartsuk dobogós álmukat – vagyis az első két hely elcsípését a csoportban.

Az ellenfél már az elején betalált, ,erre gyorsan válaszoltunk. Csoma oldalberúgásból szolgálta ki Hadnagyot, aki közelről bepöccintette (1–1).

Akár az előnyt is megszerezhettük volna, gólszerzőnk előtt ott volt a duplázás lehetősége. A hazaiak percei jöttek, a kapufán csattant egy próbálkozás. A 13. percben került előnybe újból a tavalyi bronzérmes, kialakítva a félidőbeli eredményt (2–1).

A második játékrészben is remek volt az ütem, több ígéretes szituációt kidolgoztunk: Mánya kétszer távoli bombát lőtt rá, majd Bálint passzolt Szőcsnek, egy védő tisztázott a gólvonalról.

Sokkal élénkebb volt az FK, az egyenlítés viszont nem jött össze, túloldalt a semmiből érkezett az Autobergamo harmadik találata – ami részben a meccs sorsát is eldöntötte. 3–1 után kockáztatnunk kellett, mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat.

Nem jött be a húzás, gyorsan növelte előnyét a hazai gárda. A végeredmény csalóka, nem volt ekkora különbség a két együttes között.

Teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, II-es csoport:

Dévai Autobergamo–Futsal Klub Székelyudvarhely 6–1 (2–1)
Gólszerzők: Adrian Pânzaru (1.), Sergiu Tacot (13., 37.), Cristian Obadă (32.), Letra Ferreira (33.), Biró Attila (39.), illetve Hadnagy István (2.).

Az állás: 1. Galaci United 6 pont, 2. Déva 4, 3. Udvarhely 0.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..