Mi vágtuk a legtöbbet

0
1801
Sok helyzetet kidolgozunk, sokat be is lövünk. Fotó: Pál Árpád.

Átlagosan hatszor zörgetjük meg az ellenfelek hálóját, az alapszakaszban eddig az FK vette be legtöbbször a kaput. A gólokra a vasárnapi derbin is nagy szükségünk lesz.

A teremlabdarúgó 1. Liga mezőnyében az egyetlen együttes az FK Székelyudvarhely, amelyik eddig elérte a százas határt – ami a gólszerzést illeti. Az alapszakaszból eddig tizenkilenc forduló járt le, csapatunk tizenhétszer lépett pályára, ezeken az összecsapásokon 105 találatot jegyzett.

Az egyetlen a tizenegy klubot felvonultató mezőnyben, amelyik elérte a százas határt, ezen tabella második helyén a Dévai Autobergamo áll (96), harmadik pedig a Temesvári Informatica (88). Az FK átlagosan hatszor talált be a meccseken.

A gólokra szükség lesz vasárnap is, hiszen az egyik bajnokesélyes, a Temesvár pályáján lép pályára a Jakab Zoltán által felkészített együttes. A 18 órától kezdődő párharcot a tervek szerint élőben közvetíti a Futsal Romania Youtube-csatorna.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..