Nagy fordítás, döntetlen a listavezetővel

0
1005
Fotó: Barabás Ákos.

Kétgólos hátrányból tudtuk a mérkőzést megfordítani. Óriási csatában, a végletekig kiélezett mérkőzésen pontosztozkodás lett a legvégén.

A naptári év első hivatalos találkozóján saját közönségünk előtt léptünk pályára vasárnap késő délután. A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának tizenharmadik játéknapján az FK Székelyudvarhely a téli szünetben az élen álló Dévai Autobergamót látta vendégül.

Az FK a Grigoraș – Mánya, Hadnagy, Miklós, Szécsi kezdőötössel indított, mezőnyben a második sor a Szőcs, Csala, Csoma, Kedei (pályára lépett még: Bálint, Tifán) négyes volt. A Hunyad megyeiek ragadták meg a kezdeményezést, irányították a játékot az elején.

Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, az ellenlábas két perc alatt kétszer talált be. Szécsi bombagóljával kapaszkodtunk, csapatkapitányunk kapásból, tízről lőtte a bal felsőbe (1–2). A 17. percben egyenlítettünk egy öngóllal.

Akár az előnyt is megkaparinthattuk volna, a pihenőre a játék képe alapján teljesen megérdemelt volt a 2–2-es döntetlen.

A második játékrész elején fordítottuk meg az állást, félpályánál szereztünk labdát, Szécsi remekül szolgálta ki a hátulról érkező Hadnagyot, aki a kapus mellett elgurította (3–2). Egy másik öngóllal a 28. percben 4–2 lett az eredmény.

Mezőnyjátékosra cserélte kapusát a Déva, szépített, Szécsi a saját térfeléről kétszer is az üres kapura ívelhetett, először a kapufára pattant, utána mellé. A 35. percben egyenlített ki az Autobergamo.

A végjátékban mindkét fél hatalmas erőket megmozgatva küzdött, döntetlennel zárult a remek találkozó.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 13. forduló:

Futsal Klub Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo 4–4 (2–2)
Gólszerzők: Szécsi Barna (15.), Ferreira da Costa (17., 28. mindkettő öngól), Hadnagy István (22.), illetve Magnus Varela (11.), Andre Luis Sasse (13., 29.) Ferreira da Costa (35.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..