Négyből négyet nyertek az ifik

0
1499
Sportfelszerelést vásároltak az ifiknek a támogatásból.

Folytatta remek szereplését az ifjúsági csapatunk a csoportkörben, megtartotta százszázalékos mutatóját. A fiúk visszavágtak a csíkszeredainak.Szerdán este az U19-es bajnokság csoportkörében az ötödik fordulónak keretében az FK Székelyudvarhely idegenben, a Csíkszeredai Imperial Wet otthonában lépett pályára. A Mánya Szabolcs és Andrei Grigoraș által felkészített gárda eddig remekelt, megnyerte összes mérkőzését.

Kiegyensúlyozott csatát hozott a párharc első része, mindkét kapunál alakultak ki lehetőségek. Gólt a 10. percben az FK-nak sikerült szereznie. Az előny tudatában magabiztosabbak voltak a fiatalok, a pihenő előtt még egyszer bevették a megyeszékhelyiek kapuját.

A második félidőben a hazaiak határozottabban jöttek ki, kapusunknak hárítania kellett több ízben is. A harmadik találatot is az FK szerezte. Ezután mezőnyjátékosra cserélte kapusát az ellenlábas, a húzás nekünk jött be, végleg lezártuk a meccset.

Sikerünkkel a negyedik mérkőzésen a negyedik győzelmet arattunk, így vezetjük a 3-as csoportot.

Az FK Székelyudvarhely U19-es csapata ezúttal mond köszönetet a Hargita megyei tanácsnak a sportfelszerelések megvételéhez nyújtott segítségért.

U19-es bajnokság, 3-as csoport, 5. forduló:

Csíkszeredai Imperial Wet–FK Székelyudvarhely 1–5 (0–2)
Gólszerzőink: Orbán Róbert 2, Bálint Andor, Pál Szabolcs, Balázs Norbert.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..