Négyen kaptak behívót

0
1049
Fotó Beliczay László / Szekelyhon.ro.

A magyarok a spanyolokkal, a románok az olaszokkal játszanak barátságos mérkőzést. Mindkét válogatottnál van játékosunk.

A teremlabdarúgó 1. Liga tavaszi idénye kisebb szünetet vesz, a nemzeti együttesek lépnek pályára, Európa-szerte vb-előselejtezőket, vagy barátságos mérkőzéseket rendeznek. Mind a román, mind a magyar válogatott tesztmeccseken hangol, ugyanis a vb-selejtező következő körébe kapcsolódik be.

A világelithez tartozó csapatokkal kötöttek le felkészülési találkozókat a magyarok Spanyolországba utaztak, míg a románok Piatra Neamț-on fogadják az olaszokat.

A Turzó József által felkészített együttes már ezen a héten, kedden és szerdán játszik. A szövetségi kapitány keretében ott van az FK Székelyudvarhely játékosa, Miklós Tamás. A magyarok keddi vendégjátékát figyelemmel kísérhetjük 20 órától az M4 Sporton. A második párharcot, a szerdait már nem tűzte műsorára a tévétársaság.

A románok február 4-én és 5-én, hétfőn és kedden egyaránt 18 órától játsszák le a barátságos meccseiket. A Robert Lupu által irányított csapatban három FK-játékos kapott behívót: Andrei Grigoraș, Mánya Szabolcs és Csoma Alpár.

A román–olasz találkozókat a FRF TV közvetíti.

A magyar válogatott kerete a spanyolok ellen

Kapusok: Varsányi Áron (Csömör), Alasztics Marcell (Haladás); mezőnyjátékosok: Dávid Richárd, Komáromi Péter, Tatai József, Boromisza Dániel (mind Veszprém), Kondás Kristóf (DEAC), Hajmási Milán (Haladás), Miklós Tamás (FK Székelyudvarhely, Klacsák Bence (Dunaferr), Boznánszky Gábor (Aramis), Takács Zoltán, Rábl János (mindketten MVFC), Siska Gergő (Nyírgyulaj).

A románok kerete az olaszok ellen

Kapusok: Vlad Iancu, Petrișor Tonița (mindketten Dévai Autobergamo), Andrei Grigoraș (FK Székelyudvarhely); mezőnyjátékosok: Paulo Ferreira, Adrian Pânzaru mindketten (Autobergamo Deva), Felipe Oliveira (Napoli), Mimi Stoica, Daniel Crăciun (mindketten Galaci United), Ique Ribeiro (Cartagena), Mánya Szabolcs, Csoma Alpár (mindketten FK Székelyudvarhely), Marinică Plugaru (Dunărea Călărași), Szőcs László, Cristian Matei (mindketten Csíkszeredai Imperial Wet).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..