Nekivágtak, Magyarországgal hangolnak

0
1538
Fotó: Pál Árpád.

Lejárt a vakáció az együttes számára, elkezdték az tréningeket a tavaszi idény rajtjára. Hétvégén barátságos mérkőzést játszunk.

Szerda délelőtt gyűlt össze először az FK Székelyudvarhely kerete, egyelőre napi egy edzéssel hangolnak a tavasz idény rajtjára. Az 1. Liga alapszakasza január 22-én folytatódik, együttesünk ekkor fontos mérkőzést játszik, a Dunărea Călărași-hoz látogat.

A tervek szerint ezen a hétvégén az FK egy hazai felkészülési tornát szervezett volna, ez viszont időközben meghiúsult, így a két találkozó helyett csak egyet játszik a Jakab Zoltán által irányított csapatunk. Szombaton 11 órától Magyarország ligaválogatottját látja vendégül a városi sportcsarnokban.

Amit az ellenfélről tudni kell, négy klubtól öltik magukra a címeres mezt: a Piliscsabától, a Debrecen SI-től, a Debrecen AC-től és a Csenger Futsaltól. A küldöttség január 5-én utazik el Kozma Mihály (aki pár évvel ezelőtt az SK-val bajnoki címet szerzett) és Kiss Antal vezetésével Székelyudvarhelyre. Útközben Szovátán, jótékonysági ajándékokat adnak át.

Pénteken 18 órától a megyeszékhelyen az Erőss Zsolt Arénában a másodosztályos Csíkszeredai Imperial Wet együttesével mérkőznek meg, másnap, szombaton 11 órától a városi sportcsarnokban pedig az FK Székelyudvarhely lesz az ellenfelük. Mindkét találkozóra a belépés díjtalan.

Az FK a barátságos összecsapást követően hazai környezetben folytatja a felkészülést, a szakvezetés a napokban próbál újabb tesztmeccseket lekötni.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..