Nekivágtunk a felkészülésnek

0
901
Napi egy edzéssel hangolnak. Fotó: Veres Nándor.

Átalakult keret körvonalazódik, napi egy edzéssel hangolnak a több mint ez hónap múlva induló bajnokságra a fiúk. Érkezők, próbajátékosok vannak.

Az FK Székelyudvarhely beiratkozott a teremlabdarúgó 1. Liga soron következő idényére. Egyelőre nem teljes a mezőny, a szervezőbizottság kitolta a július 31-ei határidőt augusztus 17-re. Ekkor kapunk választ, hogy hány csapatos lesz a megmérettetés, illetve döntenek a lebonyolítási rendszerről is.

Az FK Székelyudvarhely tavalyi keretből megmaradó játékosok: Andrei Grigoraș, Mánya Szabolcs, Miklós Tamás, Kedei Barna, Szécsi Barna, Boda Krisztián, Hadnagy István, Csala Zsolt és Gálfi Artúr.

A csapat hétfőn kezdte el a felkészülést az szeptember első hétvégéjén induló bajnokságra. Van két régi-új játákos: Szőcs Lóránd és Jakab Tamás. Gălățeanu Péter és Vékás Barna nagypályás labdarúgók, a Fiatfalva kapusáról és a Székelykeresztúri Egyesülés támadójáról van szó, akik jelenleg próbajátékon vannak.

Még érkezhet egy visszatérő, Csoma Alpárral folynak a tárgyalások, a Dévai Autobergamo volt játékosa a héten dönti el, hogy elfogadja-e az udvarhelyiek ajánlatát.

„Akárcsak a tavalyi idényben, most is 14 fős keretet alakítunk ki a bajnokságra. Egyelőre van még pár kérdőjel, hogy ki, kik érkezhetnek. Birtalan Barna nem fogadta el ajánlatunkat, pár játékost most nézünk meg, hogy megfelelnek-e az elvárásainknak. Annak függvényében, hogy milyen lesz a versenykiírás alakítjuk ki a célkitűzésünket, első körben a rájátszásba való bejutás lesz a tét” – fejtette ki a csapat edzője, Jakab Zoltán.

A fiúk ezen a héten napi egy edzéssel hangolnak, a következő időszak a fizikai felkészülésé lesz, míg az edzőmeccseket augusztus második felébe ütemezték.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..