Nélkülünk rendezik a négyes döntőt

0
835
Fotó: Beliczay László.

Gyorsan megszereztük a vezetést, az ellenlábas erre néggyel válaszolt. Végig szaladtunk az eredmény után, az egyenlítés nem jött össze.

Szombaton a teremlabdarúgó Román Kupa negyeddöntőjében az FK Székelyudvarhely a Dunărea Călărași otthonában vendégszerepelt. A tét a Final 4-ba való bejutás volt, a kiírás idei négyes döntőjébe.

Az FK a Grigoraș – Mánya, Szécsi, Kedei, Csoma ötössel kezdett, a meccs során még pályára lépett Miklós, Hadnagy, Szőcs és Gálfi. Remekül indítottuk a párharcot, az első percben bevettük a hazaiak kapuját: Szécsi átadását Mánya vágta be.

Az idegenlégiósokkal teletűzdelt ellenlábas fokozatosan átvette a kezdeményezést, irányított, egy minutumon belül pedig nem csak kiegyenlített, hanem a vezetést is megszerezte. Sőt, ezt még két gyors Dunărea-gól követte, a 10. percben 4–1-re módosult az állás.

Akadozott az FK támadójátéka, negyedóra elteltével mezőnyjátékosra cseréltük kapusukat. A pihenő előtt sikerült faragni a hátrányból, Miklós volt eredményes (4–2).

A második félidőben a Jakab Zoltán által irányított gárda továbbra is a kapus nélküli játékot játszotta. Sikerrel, hiszen a 23. percben megközelítettük az ellenlábast egy gólra. Az egyenlítés viszont már nem jött össze.

A Călărași találatot szerzett, a 30. percben Miklós megkapta a második sárga lapos figyelmeztetését, az emberhátrányt pedig nem tudták társai kivédekezni, visszaállt a háromgólos hátrány (6–3).

Bár a végéig küzdöttünk, nem sikerült szorossá tenni a végjátékot. Lemaradtunk a Román Kupa Final 4-járól.

Teremlabdarúgó Román Kupa, negyeddöntő:

Dunărea Călărași–Futsal Klub Székelyudvarhely 7–4 (4–2)
Gólszerzők: Yamez (4., 10.), Pinto (5.), Ribeiro (7.), Monteiro (25.), Coelho (36., 40.), illetve Mánya (1.), Miklós (19., 23.), Szécsi (36.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..