Nem jött össze a csoda

0
1415
Fotó: Pál Árpád.

Félórán keresztül bíztunk, hogy meglehet a hátrány ledolgozása. A temesvári gól szertefoszlatta az álmokat. A negyedik helyen zártuk az idényt.

Hétfőn este a szezon utolsó mérkőzésén lépett pályára az FK Székelyudvarhely. A kisdöntő visszavágóján a Temesvári Informaticát láttuk vendégül a városi sportcsarnokban. Az odavágón 4–0-ra nyert a bánsági együttes, így tetemes előnyt szerzett.

Ennek ledolgozását tűzte ki együttesünk. Az összecsapás egyperces néma megemlékezéssel indult az elmúlt héten elhunyt Balogh Ödön, Ödi bácsi, masszőrünk emlékére.

Támadó játékot mutattuk be az elején, sokkal több helyzetet dolgoztunk ki. Nekünk sikerült a gólszerzés, Biró Attila a 13. percben vette be a kaput. Egy kicsire rá Szőcs Lóránd emelte kettőre az előnyt, kialakítva az első félidő eredményét (2–0).

A pihenőt követően is volt pár lehetőségünk, hogy bevigyük a harmadikat, a 31. minutumban viszont az Informaticának sikerült a szépítés. A folytatásban már csak az volt a cél, hogy győzelemmel zárjuk a szezont a közönségünk előtt.

Ez sikerült, pedig a Temesvár kiegyenlített. Mihály Zoltán büntetője célt talált. Nyertünk, a bronzérem a vendégeké lett.

Ezt az idényt negyedikként zártuk.

Teremlabdarúgó 1. Liga, kisdöntő, visszavágó:

FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica 3–2 (2–0)
Összesítésben: 3–6.
Gól: Biró Attila (13.), Szőcs Lóránd (15.), Mihály Zoltán (34.), illetve Thiago Marques (31.), Savio Valadares (33.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..