Nem volt kérdés a csapat nevezése

0
1097

Nem kenyerem az újságírás és blogot sem szándékozom indítani a közeljövőben.

Az Udvarhelyi Híradó tegnapi (csütörtök, július 5-ei) lapszámát olvasva kénytelen voltam ismét tollat (billentyűzetet) ragadni. Zátyi Tibor sportújságíró barátom, a Székelyhonon illetve az UH-ban megjelent, írása egy tárgyilagos beszámoló az udvarhelyi futsal pillanatnyi helyzetéről.

A gondom csak az, hogy a cikk egy olyan cím alatt került közlésre amitől bizonyára több udvarhelyi teremlabdarúgó- rajongó is szívéhez kapott:

„Nemsokára eldől az FK sorsa” …

Ez több mint vészjóslóan hangzik, azt sejtetve az olvasóval, hogy a lenni vagy nem lenni kérdésről születik döntés a közeljövőben.

Még Szécsi Barni csapatkapitányunk is megrökönyödve hívott fel, hogy mi lesz velünk.

Mindenkit megnyugtatunk, szeptembertől továbbra is lehet majd szurkolni a csapatnak, egy pillanatra sem volt kérdéses a csapat nevezése a következő bajnoki szezonra.

Jelenleg rendelkezésünkre áll egy 12-14 fős, fiatalított, hazai játékosokból kialakított keret, amelynek pontos összetételét a még függőben levő szerződések adminisztrálása után hozzuk nyilvánosságra.

Bízunk abban, hogy a városvezetéssel elindított egyeztetések eredményesek lesznek.

Bízunk abban, hogy közösen sikerül megteremteni azokat a feltételeket, amelyek szükségesek egy hosszútávon tervezhető, bajnokesélyes klub működtetéséhez.

Egy olyan klubot szeretnénk , amelyik biztosítani tudja a székelyföldi fiatal tehetségek többgenerációs képzését. Szeretnénk bevonni ebbe a munkába a sportolói karrierjük végéhez közeledő játékosainkat.

Egy olyan klubot szeretnénk, amelyik –szükség esetén jó képességű idegenlégiósokkal – tudja erősíteni a hazai játékosokra alapozó keretet.

Mert csak az eredmény, a siker tölti meg a lelátókat.

Godra Zsolt, az FK elnöke

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..