Pár nappal eltolt rangadó

0
1050
Fotó: Pál Árpád.

Ezen a héten nem lép pályára az együttes, a derbit jövő hét elejére ütemezték. Az ifik ma újból megmérkőznek.

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 12. fordulójára készül az FK Székelyudvarhely. A végső rangsor kimenetele szempontjából roppant fontos találkozó előtt áll együttesünk, ezen a játéknapon ugyanis a tavalyi bronzérmes, a Temesvári Informatica otthonában vendégszerepelünk.

A bánságiak hétfőn tudták le az elmúlt forduló mérkőzését – simán, 10–3-ra nyertek Resicabányán. Ezen a héten még egyszer megmérkőznek, a 9. játéknapról elmaradt találkozójukat pótolják a Galaci Uniteddel szemben. Ezt a meccset november 23-án, csütörtökön 19 órától rendezik.

Ezért is, az Informatica–FK rangadót már nem hétvégén, hanem jövő hét elején játsszák. A szakszövetség által közzétett menetrend alapján november 28-án, kedden 18 órától rendezik a derbit.

Addig is, az FK Székelyudvarhely ificsapata az U19-es bajnokságban letud egy találkozót. A fiatalok november 22-én, szerdán 18 óra 30 perctől a Segesvári Pro Tineretnél vendégszerepelnek a negyedik forduló párharcában.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..