Pillanatok alatt változott az állás

0
1504
Fotó: Barabás Ákos.

Hol az egyik, hol a másik fél vezetett. Fordulatos, izgalmas mérkőzést játszottak a fiatalok, a legvégén örülhettünk. Maradtunk az első helyen.

Ebben a naptári évben először játszott bajnoki mérkőzést az FK Székelyudvarhely. Az U19-es bajnokság hetedik fordulójának találkozóján a Szőcs László és Biró Attila által irányított fiatalok kedden délután a városi sportcsarnokban a Kolozsvári Clujanát látták vendégül.

Egymásnak esett a két csapat, nyílt küzdelem folyt a játéktéren. Ennek megfelelően roppant kiegyenlített volt a játék, a gólok is felváltva estek, a pihenőre 2–2-es állással mehettek a felek.

A folytatásban sem változott sok minden. 3–2 után fordított a vendégcsapat 3–4-re. Ekkor zsinórban hármat lőttek az udvarhelyiek – ezzel el is döntötték az összecsapás kimenetelét, valamint a három pont sorsát.

A 4-es csoportot az FK vezeti 18 ponttal, a második helyen, 14 ponttal álló Segesvár előtt. A harmadik a Marosvásárhely 7, a negyedik a Kolozsvár 1 ponttal.

U19-es bajnokság, 4-es csoport, 7. forduló:

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 6–5 (2–2)
Gólszerzőink: Balog Arnold, Balázs Norbert 2-2, Gálfi Artúr, Pál Szabolcs.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..