Pont az utolsó másodpercben

0
1574
Szécsi góljára már nem volt idő válaszolni. Fotó: Barabás Ákos.

Foggal-körömmel küzdöttünk, nagyon akartuk, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza az egyik bajnokesélyes otthonából. A legvégén meglett ennek a gyümölcse.

Vasárnap délután a Temesvári Informatica otthonában lépett pályára az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának huszadik játéknapján. A mérkőzés nagy fontossággal bírt, a nyertes ugyanis nagy lépést tehetett, hogy az első pozícióban zárjon.

Remekül indult a mérkőzés, az 50. másodpercben Szőcs László bevette a bánságiak kapuját. Erre két gyors válasz érkezett. Ismét Szőcs László távoli lövése ért egyenlítést. Többnyire a hazaiak irányítottak, mi védekeztünk, innen próbáltunk elindítani támadásokat. A szünetig még egy-egy találat született, a miénket Mánya Szabolcs szerezte (3–3).

A második felvonásban sem változott sokat a játék képe, csupán az, hogy jóval kevesebb gól született. Az Informatica szerzett előnyt, majd mezőnyjáték folyt a pályán, kevés igazi helyzettel.

A végjátékban jött a csattanó. Mezőnyjátékosra cseréltük kapusunkat, amikor már a vendéglátók azt hitték, hogy meglesz a győzelem, a vészkapus, Mánya passzolta előre, Szécsi Barna pedig nyolc méterről megbombázta. Gól, úgy, hogy még csupán egy másodperc maradt hátra a végső sípszóig.

A pontszerzés remek eredmény a bánságiak pályáján, ráadásul ezzel továbbra is veretlenek maradtunk a tavaszi idényben.

Két fordulóval az alapszakasz vége előtt az első négy helyezett között csupán három pont a különbség: az első a Galaci United 41-el, a második a Dévai Autobergamo 40-el, a harmadik a Temesvár 39-el, míg a negyedik az FK Udvarhely 38-al.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 20. forduló:

Temesvári Informatica–FK Székelyudvarhely 4–4 (3–3)
Gól: Alcantara (2., 4.), Rakics (17.), Szimics (24.), Illetve Szőcs László (1., 7.), Mánya Szabolcs (20.), Szécsi Barna (40.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..