Rabolnánk a szuper ellenfelünktől

0
1985
Fotó: Sinka-Király Levente.

Sok minden az ellenlábas mellett szól, ráadásul idegenben kell pályára lépnie csapatunknak. A házigazdák idén mindent megnyertek, diadalmaskodtak a pontvadászat favoritjaival szemben. Vezetik a tabellát, magasba emelték a Szuperkupát. Mégis, a pontszerzésben reménykedünk.

A teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának negyedik játéknapját zárja az FK Székelyudvarhely vendégszereplése a Dévai Autobergamo otthonában. A tavalyi Román Kupa-győztes remek eddigi szezont tud eddig maga mögött. Először megnyerte a Marosvásárhelyi City`us-al szemben a Szuperkupát 6–1-es végeredménnyel, a bajnokságot is százszázalékosan vezetik.

Az első fordulóban a Temesvári Informatica otthonában 3–2-re, a másodikban otthon Marosvásárhely ellen 7–3-ra, a legutóbbiban pedig a Kézdivásárhelyi KSE-nél 11–1-re diadalmaskodtak. Ez a sor is megmutatja, nagyon jó formában vannak.

Ennek ellenére, az FK edzője, Jakab Zoltán bizakodó: „Tudjuk, nehéz meccs előtt állunk. Az ellenfelünk eredményei azt mutatják, hogy ők a favoritok. Motivált gárda, a nyári szünetben eszközölt igazolásaik gyorsan beépültek. Mindezekkel szemben, mi egy jó játékkal képesek vagyunk meglepetést okozni. A pontszerzés már az lenne. A mi csapatunk alakulóban van, voltak jó pillanataink az elmúlt két mérkőzésen. Ilyen helyen kell nyerni, hogy el tudjuk magunkról hinni, nekünk is ott a helyünk a favoritok között”.

Az FK 12 fős kerete vasárnap délután utazik Dévára: Klein, Grigoras – kapusok, Bíró, Szécsi, Mánya, Szőcs László, Szőcs Lóránd, Szabó, Miklós, Kedei, Silion, Hadnagy – mezőnyjátékosok.

A hétfőn 18 órától kezdődő találkozót a marosvásárhelyi Curta Ovidiu Dan – Muntean Sorin játékvezetői kettős dirigálja. Az összecsapást nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem. Az eredmény alakulását a tervek szerint élőben követhetik szurkolóink a Facebook-oldalunkon.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..