Rájátszást érő helyen az alapszakasz felénél

0
981
Fotó: Barabás Ákos.

Az elején még egyenlítettünk, aztán végig szaladtunk az eredmény után. Ezúttal nem jött össze a pontszerzés.

Hétfőn este a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának kilencedik játéknapján az FK Székelyudvarhely a Hargita megyei rangadón lépett pályára, a Csíkszeredai Imperial Wet otthonában.

Az FK a megszokott két sorral indított, vagyis a Grigoraș – Mánya, Szécsi, Miklós, Csoma kezdőcsapatot a Kedei, Hadnagy, Csala, Szőcs váltotta, a mérkőzés során még pályára lépett Hegyi – Bálint, Jakab és Boda. Jó ritmusban indult a párharc, az első találatot a házigazdák szerezték.

Erre válaszolt Mánya Szabolcs, aki egy ellentámadást váltott gólra. A csíkszeredaiak percei következtek, három minutum alatt belőttek hármat, így elhúztak 4–1-re. A pihenőig Hadnagy István szépített, aki egy Szécsitől kapott átadást értékesített (4–2).

A második félidőt is a megyeszékhelyiek indították találattal, így visszaállt a háromgólos hátrány. Csalát buktatták a félkörön belül, a büntetőt Szécsi Barna magabiztosan belőtte.

Félóra játékot követően már meghúztuk a kapus mezőnyjátékosra cserélését. Miklós a kapufát találta telibe, aztán egy eladott labdát követően az Imperial Wet kihasználta, hogy üres a kapunk (6–3).

Nem törte meg ez sem csapatunkat, jött az újabb válasz, Szécsi hétről bevágta Miklós passzát. A végjátékban dőlt a három pont sorsa, két csíkszeredai gól lezárta a megyei rangadót.

Zárult az alapszakasz fele, az FK a hatodik helyen található. Ebben a naptári évben még három fordulót lejátszanak a visszavágókból.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló:

Csíkszeredai Imperial Wet–FK Székelyudvarhely 8–4 (4–2)
Gólszerzőink: Szécsi Barna 2, Mánya Szabolcs és Hadnagy István.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..