Remek ellenféllel teszteltünk

0
874
Fotó: Barabás Ákos.

Egy félidőn keresztül bírtuk az öldöklő nyomást, addig szoros találkozót játszottunk a bajnoki címre pályázó gárdával. Több elemet is gyakorolhattunk.

Csütörtökön este a városi sportcsarnokban lépett pályára az FK Székelyudvarhely. A teremlabdarúgó 1. Liga rajtjára hangoló együttesünk a bajnokság egyik favoritját, a Dévai Autobergamót látta vendégül barátságos találkozón.

A tavalyi kisdöntő két együttese rögtön az elején egymásnak esett, a vendégek, agresszív letámadást alkalmaztak, melynek eredményeként már az első percekben betaláltak. Jól bírtuk a nyomást, igaz, hogy keveset volt nálunk a játékszer. Kedei Barna góljával teljesen nyílt volt a küzdelem az első felvonásban.

A pihenőt követően már többet hibáztunk, ezeket nyomban megtorolta az ellenlábas, elhúzott. Több mint tíz percen keresztül a kapus nélküli játékot gyakoroltuk. Edzőnk, Jakab Zoltán az összes játékosnak megadta a lehetőséget: Grigoraș – Miklós, Mánya, Csoma, Szécsi, játszott még: Hegyi – Kedei, Szőcs, Csala, Hadnagy, Gálfi, Jakab, Tifán.

Összességében jó mérkőzést tudtunk le, egy remek ellenféllel.

Barátságos mérkőzés:

FK Székelyudvarhely–Dévai Autobergamo 2–8 (1–2)
Gólszerzőink: Kedei Barna, Miklós Tamás.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..