Remek meccsek, udvarhelyi gól a magyar válogatottban

0
814
Hadnagy és Miklós a serleggel.

Történelmi győzelmet aratott a román válogatott a városi sportcsarnokban. Megnyerte a tornát a magyar nemzeti együttes, mindkét játékosunk debütált.

Az elmúlt időszak a válogatottaké volt. A román nemzeti együttes Székelyudvarhelyen az egyik nagyhatalommal, a spanyolokkal játszott párosmeccset. Az első összecsapást a vendégek 3–0-ra nyerték, a másodikon viszont a Robert Lupu által felkészített gárda 1–0-ra diadalmaskodott. Mindkét mérkőzésen pályára lépett az FK Székelyudvarhely játékosa, Csoma Alpár.

Mindkét nemzeti együttes elégedetten távozott, így ezúttal mondunk köszönetet mindenkinek. A szurkolóknak, akik sportszerű légkört teremtettek, mindkét nap megtöltötték a lelátókat. A városvezetésnek, aki partner volt mindvégig, az előkészülettől, a két gárda ittlétéig, egészen az összecsapások lezárulásáig.

Két remek futsalmeccset élhettünk át. Mindenki elégedetten távozott, a szakszövetség kifejtette, a jövőre nézve megvizsgálja annak lehetőségét, hogy világbajnoki, vagy Eb-selejtezőt hozzon Székelyudvarhelyre.

A magyar válogatott a horvátországi Porecben lépett pályára ötcsapatos tornán. A Turzó József által felkészített gárda mind a négy meccsét megnyerte: 5–3 a Bosznia-Hercegovinával, 1–0 a Görögországgal, 5–3 a Szlovéniával és 2–1 a Kuvaittal.

A magyaroknál először öltött címeres mezt két FK-játékos, Hadnagy István és Miklós Tamás. A fiúk remekeltek, utóbbi gólt is jegyzett.

A sportolók visszatérnek a klubhoz, vasárnap bajnoki találkozót játszunk: 20 órától a Gloria Buzău otthonában.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..