Siker az idény első ifimeccsén

0
1311
Fotó: Pál Árpád.

Nem indult jól a találkozó a fiatalok számára. Összekapták magukat, gyorsan megfordították az állást, irányították a meccset.

Szerdán este játszotta első mérkőzését az FK Székelyudvarhely ificsapata a teremlabdarúgó U19-es bajnokság csoportkörében. A Szőcs László és Biró Attila által irányított gárdának ez volt az első találkozója – habár a harmadik fordulóhoz tartozott a meccs.

A városi sportcsarnokban a vendégek, a Segesvári Pro Tineret indított jobban, az 5. percben 2–0-ra vezetett. A házigazdák fokozatosan vették át az irányítást, a szünetig nem csak kiegyenlítettek, hanem zsinórban négyszer voltak eredményesek.

A második játékrészben többnyire az FK akarata érvényesült, igaz, hogy ez gólokban nem látszott meg. Sikerrel kezdte a bajnokságot az együttes, 5–3-ra diadalmaskodott.

A folytatásban november 26-án, a második játéknapról elhalasztott mérkőzésen a Marosvásárhelyi City`us-nál vendégszerepelnek a fiúk.

U 19-es bajnokság, 4. csoport, 3. forduló:

FK Székelyudvarhely–Segesvári Pro Tineret 5–3 (4–2)
Gólszerzőink: Balázs Norbert (7.), Gálfi Artúr (13.), Bálint Andor (19.), Márton Attila (20., 23.)

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..