Sima diadal a sereghajtó ellen

0
1161
Fotó: Barabás Ákos.

Könnyedén zsebeltük be a kötelező győzelmet. A naptári év utolsó hazai találkozóján ráadásul úgy nyertünk, hogy még gólt sem kaptunk.

Hétfőn délután a városi sportcsarnokban fogadta az FK Székelyudvarhely a Kolozsvári Clujana együttesét. A teremlabdarúgó 1. Liga tizenegyedik játéknapjának meccse egyben az utolsó hazai találkozója is volt csapatunknak a 2018-as esztendőben.

A Grigoraș – Szécsi, Mánya, Csoma, Miklós kezdőcsapattal indítottuk a párharcot, a Hadnagy, Kedei, Csala, Bálint kvartett volt a második sorunk, az összecsapás során amúgy minden benevezett játékosunk pályára lépett: Hegyi – Jakab, Tifán, Boda.

Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy itthon tartjuk a pontokat. Csupán az, hogy mekkora különbséggel nyerjük a mérkőzést. Szép akciókat követően fokozatosan növeltük előnyünket, a pihenőig hatszor voltunk eredményesek.

A gólgyártást a második felvonásban sem adtunk alább, rendre beköszöntünk a vendégek kapujába. A 27. perben értünk el tíz találatig. A végjátékban a kapus mezőnyjátékosra cserélését is meghúztuk, vagyis az emberelőnyös szituációt is gyakoroltuk. A végén tizennégy gólnál álltunk meg, kategorikus diadalt arattunk.

A téli szünetig még egy találkozónk maradt hátra, idegenben a Bukovina Vicov otthonában.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 11. forduló:

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 14–0 (6–0)
Gólszerzők: Miklós Tamás (3.), Szécsi Barna (5., 15.), Mánya Szabolcs (6., 25.), Hadnagy István (9., 40.), Csoma Alpár (20., 40.), Kedei Barna (23., 37.), Boda Krisztián (27.), Tifán Norbert (30.).

 

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..