Sima győzelemmel indítottak az ifik

0
1202
Fotó: Barabás Ákos.

Elkezdte az idei pontvadászatot az ifjúsági együttesünk. Elsőre könnyedén szerezték meg a pontokat idegenben.

Szerdán délután indította az U19-es bajnokságot az FK Székelyudvarhely. Az idei kiírásban a 3-as csoportba sorolták együtteseinket. A Mánya Szabolcs és Andrei Grigoraș által felkészített gárda a Gyergyószentmiklósi Inter ellen lépett pályára.

A fiúk alaposan belekezdtek, végig irányították a mérkőzést, egymás után lőtték a gólokat. Nem volt kérdéses, hogy ki kaparintja meg a pontokat, összesen egy tucat találatot jegyeztek.

Az FK kerete: Sebestyén Norbert, Bálint Andor, Csergő Szilárd, Balázs Norbert, Bíró Tamás, Orbán Csaba, Balázsi Attila, Pál Szabolcs, Orbán Róbert, Lukács Barna, Ichim Alexandru, Tankó Szabolcs, Bálint Bernát, Fazakas Hunor, Bartos Alpár, Lakatos Attila, Józsa Rajmond.

Ami a versenykiírást illeti, az oda-visszavágók után a csoport első négy helyezettje játszik még egy párosmeccset: az első a negyedikkel a második a harmadikkal. Ezen összecsapások nyertesei jutnak a döntő tornára.

U19-es bajnokság, 3-as csoport, 1. forduló:

Gyergyószentmiklósi Inter–FK Székelyudvarhely 2–12 (1–4)
Gólszerzőink: Csergő Szilárd 5, Bálint Andor, Pál Szabolcs 2-2, Bíró Tamás, Orbán Róbert, Balázsi Attila.

A másik meccsen:

Kézdivásárhelyi SE–Gyergyóremetei Kereszthegy 7–2.
A Csíkszeredai Imperial Wet szabadnapos volt.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..