Szerencsés sorsolás a kupában

0
1806
FK-Maya-Szocs
A második ellenlábasunk is a 2. Ligából lesz.

Kedden délután a szakszövetség székhelyén elkészítették a Román Kupa negyeddöntőjének párosítását. Nem lehet panaszra okunk, Fortuna istennő ez alkalommal is a másodosztályban szereplő együttest rendelt mellénk.

Bár még nem teljes a Román Kupa legjobb nyolcas mezőnye, a versenykiírás szerint elkészítették a Final Four előtti kör párosításait. A szakszövetség székhelyén kedden húzták ki a negyeddöntő mérkőzéseit. Az urnában ott volt az FK Székelyudvarhely neve is.

Csapatunk vasárnap délután harcolta ki a továbbjutást, 9–1 arányban múlta felül a 2. Ligát vezető Csíkszeredai Imperial Wet gárdáját. A következő körben is a másodosztályban szereplő klubot kaptunk, a Segesvári Pro Tineretet kell legyőznünk, hogy ott legyünk idén a négyesdöntőben.

A mérkőzést a szabályzatnak megfelelően a Maros megyei együttesnél játsszuk február 18-19-én. A továbbjutó sorsa egyetlen találkozón dől el.

Román Kupa, negyeddöntő:

Segesvári Pro Tineret–FK Székelyudvarhely
Dévai Autobergamo–Galaci United
Poli Iași– a Simándi Sólymok/Marosvásárhelyi City`us nyertese
Brassói Coltea–Temesvári Informatica

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..