Szorosabb a küzdelem a play-offért

0
1059
Fotó: Barabás Ákos.

A hatodik hely megerősítéséért harcoltunk. Az ellenlábassal szemben nagy lépést tehettünk volna, hogy az alapszakasz végén a rájátszásba kerüljünk. Nem éltünk vele.Hétfőn este a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának tizedik fordulójának zármeccsét játszotta az FK Székelyudvarhely a Poli Iași otthonában. Csapatunknak nagyon fontos lett volna a győzelem megszerzése, hiszen ezzel óriási lépést tehettünk volna a hatodik hely biztosa megszerzésére.

A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Csoma, Miklós felállással kezdtünk, mezőnyben a Szőcs, Csala, Hadnagy, Kedei négyes volt a második sor. A találkozó első fele nagyrészt eseménytelenül zajlott, egyik fél sem kockáztatott, jobbára csak távoli lövésekkel próbálkoztak.

A házigazdák ragadták meg a kezdeményezést, két ízben is nagyot kellett védenie az FK hálóőrének. Támadásaink körülményesek voltak, nem igazán alakítottunk ki veszélyes szituációt. A vezetést a házigazdák a szünet előtt megszerezték (1–0).

A második félidőt is jobban indította a Poli, a 23. percben 2–0 állt az eredményjelzőn. Próbálkozott az FK, ahhoz kellett folyamodnia edzőnknek, Jakab Zoltánnak, ami ebben az idényben már jó párszor pontmentő volt: az utolsó tíz percre kockáztatott, mezőnyjátékosra cserélte kapusát.

A 33. percben jött is a szépítés, Szécsi passzolta be közelről a játékszert (1–2).

Egy lépésre voltunk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Hiába szegeztük a kapuja elé a hazaiakat, fél perc alatt kétszer hibáztunk, mindkétszer találatot jegyeztek belőle. A 36. minutumban 4–1-re módosult az állás.

A végjátékban Hadnagy találata tett pontot a meccsre. Ez azt jelenti, hogy közelebb került a két gárda egymáshoz, két pont a különbség. Egy esetleges FK-győzelem lezárhattuk volna a párharcot, hiszen nyolcra duzzadt volna az előnyünk.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 10. forduló:

Poli Iași–FK Székelyudvarhely 4–2 (1–0)
Gólszerzők: Schiopu (19., 23.), Pricop (35.), Guțu (36.), illetve Szécsi Barna (33.), Hadnagy István (38.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..