Tizenegyet gurítottunk

0
2434
A második félidőben nem volt kegyelem. Fotó: Pál Árpád.

Megvan az első idegenbeli diadal ebben a kiírásban. Együttesünk érvényesítette a papírformát, sokkal jobb játékkal, az elejétől a végéig vezetve hozta el a pontokat a kincses városból.
Kötelező volt az FK Székelyudvarhely számára a három pont megszerzése a Kolozsvári Clujana otthonában. A vasárnap délután rendezett találkozón a teremlabdarúgó 1. Liga hatodik játéknapján a kincses város sportcsarnokában a fiúkat egy több mint száz fős egyetemista csoport biztatta.

A Jakab Zoltán által irányított együttes komolyan vette a feladatokat, rögtön az elején magához ragadta a kezdeményezést, egyben elkezdte a gólgyártást. Rendre bevettük az ellenlábas hálóját, az előny pedig csak nőtt, a pihenőre 2–5 állt az eredményjelzőn.

A meccs képe a második felvonásban sem változott, a 31. percben elértük a tizedik találatot. Edzőnk a végjátékban a fiataloknak is megadta a lehetőséget, ők ezt meg is hálálták, Hadnagy István találatot is szerzett.

Nagyon simán húztuk be a találkozót, szereztük meg a győzelmet, egyben az első idegenbeli diadalt jegyeztük ebben a szezonban.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 6. forduló:

Kolozsvári Clujana–FK Székelyudvarhely 4–11 (2–5)
Gólszerzőink: Mánya Szabolcs (2., 38.), Szőcs Lóránd (9.), Kedei Barna (11.), Szőcs László (16., 31., 31.), Miklós Tamás (17., 25.), Szécsi Barna (22.), Hadnagy István (34.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..