Tucatot lőttünk, a nyolc között a kupában

0
859
Fotó: Barabás Ákos.

Harmadik alkalommal is legyőztük az újoncot. Nem jelentett problémát a diadal megszerzése, ott vagyunk a legjobb nyolc között a kupakiírásban.

Vasárnap délután hosszú kiszállást követően lépett pályára az FK Székelyudvarhely a Román Kupa nyolcaddöntőjében. A Jakab Zoltán által irányított gárda a sorshúzást követően a Bukovina Vicov gárdáját kapta ellenfélként.

Az újonccal szemben már kétszer sikerült a győzelem az alapszakaszban. A kupakiírásban sem jelentett gondot a továbbjutás kivívása – egyetlen összecsapáson dőlt el, ki jut a következő körbe.

Hadnagy István kezdte el a gólgyártást, erre még válaszoltak a házigazdák. Az FK irányította a mérkőzést, szerezte a találatokat, a szünetig már négygólos előnyt hoztunk össze (2–6).

A második játékrészben hasonló volt a képlet. Minden benevezett játékosunk megkapta a lehetőséget, így is nőtt a különbség, végül egy tucatot lőttünk, így továbbjutottunk.

Még egy akadály van a négyes döntőbe kerülésig, a Dunărea Călărași lesz az ellenfelünk a negyedöntőben – azt a mérkőzést is idegenben játsszuk.

Román Kupa, nyolcaddöntő:

Bukovina Vicov–FK Székelyudvarhely 6–12 (2–6)
Gólszerzőink: Hadnagy István (2., 11., 12., 37.), Kedei Barna (9., 36.), Mánya Szabolcs (10., 29.), Gálfi Artúr (15.), Jakab Tamás (30.), Szécsi Barna (34.), Tifán Norbert (37.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..