Tucatot vágtak az ifik

0
904
Nem hibáztak hazai környezetben. Fotó: Pál Árpád.

Komolyan vették a feladatot, nem álltak le egy percre sem. Megnyerte negyedik találkozóját az ifjúsági együttesünk, hazai környezetben simán múlta felül ellenfelét.

Szerdán délután a városi sportcsarnokban lépett pályára az FK Székelyudvarhely az U19-es bajnokság ötödik fordulójában. A Szőcs Loránd által irányított gárda a Segesvári Pro Tineretet látta vendégül. A cél, a pontok itthon tartása volt.

A találkozó első fele kiegyensúlyozott volt, az első gólra a 8. percig kellett várnunk, amikor Hadnagy István vette be a vendégek kapuját. Ez utat nyitott a további találatnak is, a pihenőig még hatszor zörgették meg a fiatalok az ellenlábas hálóját (7–3).

A második felvonásban is többet volt játékban a házigazda, jól építkezett, további gólokat szerzett, a végén pedig egy tucatot jegyzett, 12–5-re nyert.

Az FK Székelyudvarhely ezzel megőrizte vezető pozícióját a 4-es csoportban.

U19-es bajnokság, 4-es csoport, 5. forduló:

FK Székelyudvarhely–Segesvári Pro Tineret 12–5 (7–3)
Gólszerzőink: Gálfi Artúr 5, Tifán Tamás 2, Hadnagy István, Sebők Csongor, Berkeci Dániel, Márton Attila, Tifán Attila 1-1.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..