U19: Indul a bajnokság

0
1478
Fotó: Pál Árpád/archív.

Egy aranyérem és egy ezüstérem az addigi termése a teremlabdarúgó ifjúsági együttesünknek. Dobogós célokkal vágnak neki idén is a pontvadászatnak, ezúttal sokkal népesebb a mezőny. Idegenben kezdenek a fiúk.
Ezen a hétvégén rajtol el a teremlabdarúgó országos U19-es bajnokság. Amíg az elmúlt két idényben az indulók száma nem érte el a tízet sem, addig a 2016/17-es szezont húszan kezdik el, a versenykiírás alapján a szakszövetség öt csoportba sorolta az együtteseket.

Az FK Székelyudvarhely – mely két évvel ezelőtt bajnok, tavaly ezüstérmes lett – a 4-es számúba került, ellenfelei a Marosvásárhelyi City`us, a Kolozsvári Clujana és a Segesvári Pro Tineret lesznek. Utóbbi ellen kezdi el szereplését az új kiírásban: október 17-én, hétfőn 18 órától a Maros megyei gárda otthonában.

A Szőcs Lóránd által felkészített együttes négyszer játszik mindenkivel a csoportban, az első helyezett tovább jut egyenes ágon a nyolcas fináléba. Az öt csoport legjobb másodikja is bejut ide, míg a fennmaradó két pozícióra a további négy második helyezett játszik egy tornát.

Újdonság, hogy ebben az idényben az U19-es együttesek nem csak a bajnoki érmekért, hanem a Román Kupáért is harcba szállhatnak.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..